LK Armatur Våra webbplatser Svenska
Stäng

Våra webbplatser

Mixade LK-produkter

Rätt temperatur är en självklarhet

Våra lösningar baseras på en helhetssyn om hur ventiler, styrenheter, komponenter och prefabricerade produkter fungerar ihop.

En komplett leverantör

LK Armatur är en globalt aktiv producent med en ledande position inom VVS på den europeiska marknaden. Ständig utveckling av våra produkter, tillsammans med internationell marknadserfarenhet, gör oss till din partner för ventiler och individuella systemlösningar. Vårt breda produktsortiment är uppdelat i fyra produktområden.

Närbild LK 551 HydroMix blandningsventil

Ventiler

LK Armaturs huvudsakliga verksamhet bygger på egen tillverkning av ventiler. Kraven är höga för att möta våra uppdragsgivares och kunders högt ställda förväntningar.

Elektronisk shuntautomatik LK SmartComfort

Elektronisk värmereglering

Risken för en framtida energibrist, den snabba energipris-utvecklingen och problemet med den globala uppvärmningen har skapat ett stort behov av väl fungerande värmesystem som hjälper oss att spara energi och utnyttja förnyelsebara energikällor.

Lödning av rör i produktion

Prefabricering

Inom prefabricering arbetar vi såväl med bearbetning av rör som med montering av komponenter till kompletta enheter. Prefabricering kan vara allt från att bocka rör till att konstruera och tillverka avancerade kundanpassade VVS-lösningar. Vi bearbetar rörmaterial i stål, rostfritt stål och koppar.

Tillbehör till våra produkter

Reservdelar och tillbehör

För att vara en komplett leverantör och bättre uppfylla våra kunders behov förmedlar vi tillbehör från ledande tillverkare i Europa.