LK Armatur Våra webbplatser Svenska
Stäng

Våra webbplatser

LK personal

Vårt sociala engagemang

Produktionslyftet

Produktionslyftet är ett omfattande nationellt program som initierades av Teknikföretagen och IF Metall 2006.
Syftet är att höja produktivitet, konkurrenskraft och utvecklingsförmåga i svensk industri och därigenom stärka förutsättningarna för lönsam produktion i Sverige.
Produktionslyftet tillämpar en väl utprovad process som har utvecklats sedan 2007 och ständigt förbättras. Processen bygger på principer som kopplar till Lean men tar utgångspunkt i de utmaningar och ambitioner som är viktigast i det enskilda företaget.
LK Armatur har engagerat sig i Produktionslyftet sen 2010.
Produktionslyftet

 

Visa vägen

Visa vägen-priset delas ut av Samhall och uppmärksammar de som går i bräschen för personer med funktionsnedsättning och bryter deras utanförskap på arbetsmarknaden. Priset går till de arbetsgivare och eldsjälar som förstår att det är viktigare att se till vad en människa kan, i stället för till vad de inte kan. Helt enkelt till de som är kloka nog att se till en persons funktionsuppsättningar. Inte för att vara snälla och vilja väl, utan för sitt eget företags bästa. LK Armatur fick visa vägen priset Årets arbetsgivare 2010. Motiveringen till priset löd som följande: "LK Armatur AB visar genom sitt engagemang och genom att lyfta fram affärsnyttan av att ha en mångfald i personalstyrkan att de är värdiga vinnare av Samhalls CSR-pris, Visa vägen 2010” säger juryn i sin motivering".
Visa Vägen

 

cykelklunga

Guldsponsor för Team Rynkeby

Team Rynkeby cyklar till Paris varje år för att samla in pengar till svårt sjuka barn.Det finns idag team i flera europeiska länder. Det svenska teamet sponsrar Barncancerfonden.

  • Team Rynkeby består av 2 026 cyklister
  • 538 servicepersoner
  • 62 lokala lag
  • Finns i 9 länder
Läs mer

Nyföretagarcentrum Skåne Nordväst

NyföretagarCentrums verksamhet finansieras av ett stort antal företag och organisationer, samt av de kommuner som ingår i Familjen Helsingborg. Det är bidragen från detta stora nätverk som gör att man kan ge kostnadsfri expertrådgivning från företagare till blivande företagare. LK Armatur är engagerade i detta nätverk som en flera värdefulla samarbetspartners.
Nyföretagarcentrum

 

Campus Vänner

LK Armatur är medlem av Campus Vänner, som är en organisationen som verkar för bästa möjliga utbyte mellan studenter på Campus Helsingborg och det regionala näringslivet. Medlemmarna är brobyggaren mellan studenter och företag – allt för att Du, som student eller företagare, ska kunna skapa inspirerande och betydelsefulla kontakter för framtiden.
Campus Vänner

barn med handboll

Handbollsskola för alla

Mot utanförskap och för integration
Vi är stolta sponsorer till Handbollsskolan för alla som bedrivs i fyra utsatta områden i Helsingborg.
Målet är att fler barn ska få en meningsfull och aktiv fritid genom lek och handbollsträning. Syftet är på sikt att minska antalet unga som riskerar att hamna i utanförskap.

  • Projektet startade i september 2016
  • För närvarande deltar 350 barn varje vecka
  • Samarbete med lokal polis och skolor
  • Förutom handbollsträning erbjuds även läxhjälp
Läs mer om Hanbollskola för alla