LK Armatur Våra webbplatser Svenska
Stäng

Våra webbplatser

LK Group

LK är en familjeägd handels- och produktionskoncern som verkar globalt inom VVS-området. Koncernen har idag cirka 400 anställda och är marknadsledande i Sverige och har en ökande försäljning av produkter, system och lösningar i Norden, Europa och USA. LK består av tre affärsenheter; Vatten- och värmesystem, Hydronic Solutions och PEX Pipe Extrusion

LK Gruppen

LK är en familjeägd handels- och produktionskoncern som verkar globalt inom VVS-området. Koncernen har idag cirka 480 anställda och är marknadsledande i Sverige och har en ökande försäljning av produkter, system och lösningar i Norden, Europa och USA.

Till LK Gruppen

LK Armatur

LK Armatur är en ledande ventil- och systemtillverkare i Europa med en årlig produktion av miljontals ventiler för den globala VVS-marknaden.

Till LK Armatur
LK Systems

LK Systems

LK Systems är ledande i Norden inom lösningar för värme- och tappvattensystem samt kulvert. Våra system är enkla att installera och i vår prefabriceringsanläggning tillverkar vi även skräddarsydda system som ytterligare förenklar installationen. Från idé till färdig produkt, här får du de smartaste lösningarna, idag och i framtiden.

Till LK Systems
LK Pex

LK Pex

LK Pex is a leading OEM manufacturer of high-quality plastic pipes for the HVAC industry, particularly housing applications. Our proprietary production technology for cross-linking PE-Xa tubes gives pipes unique flexibility and compressive strength.

Till LK Pex